銀座でふぐ、スッポン鍋なら迷わず「ふぐ福治」へ

Welcome

ふぐを中心に旬の味覚をお届けしております。
九州と四国に挟まれた絶好の漁場として知られる豊後水道、および九州近海で水揚げされた
上質の天然虎ふぐにこだわり、更にこの食材の味わいを高める為店内で熟成させ、
旨味を最大限に引き出しお客様に供しております。

初夏より秋にかけては、鱧や天然鰻、すっぽん、宮崎地鶏、
手打ちそば(自家製粉)等もお愉しみ下さいませ。


Our menu focuses on globefish cuisine and delivers a range of seasonal flavors.

The Bungo Channel, sandwiched between the islands of Kyushu and Shikoku, is known as one of the best fishing sites in Japan. It, along with the waters surrounding Kyushu, provides some of the finest tiger globefish. Working with these premier ingredients, our chefs bring out their flavor to the fullest and deliver exquisite dishes to your table.

From early summer through fall, we offer conger eel, fresh eel, soft-shelled turtle, free-range Miyazaki chicken, and handmade soba made with flour ground in-house.

Change to English 日本語に切り替える

Seat

落ち着いてお料理を楽しめる空間をご用意しております。
店内は落ち着いた堀ごたつ席個室と、テーブルとイス席の個室又、
お一人様でもお気軽にご利用頂けますカウンター席もございます。

店主との語らいを愉しみながらじっくりと逸品の味を御堪能くださいませ。


Enter the shop and be greeted by sunken table seating, private rooms with tables and chairs, as well as counter seating for the solo diner.

Enjoy chatting with the owner while savoring a delicate morsel of food.

Change to English 日本語に切り替える

Table private room

隣の個室との敷居を取り去ることで、8名まで利用
できるテーブル個室席。中央に鍋を置いても、狭さ
を感じさせない余裕のあるテーブルには様々な逸品が
並びます。身体の自由がきくソファ椅子も好評です。

Counter sheet

1名から気軽に利用ができるカウンター席。自家製の
ふぐひれ酒から立ち上る香りや、てきぱきと無駄なく
動く板場の雰囲気、店主との語らいを愉しみながら、
じっくりと逸品の味をお楽しみください。

Table sheet

広々とした空間で料理を楽しめるテーブル席。
車いすのままご利用できるスペースも確保しております。
ゆったりと優雅なひと時をお楽しみください。

Horigotatsu room

ざっくばらんに心を開いて愉しむ宴を催すのに相応しい、
ゆっくりと足を伸ばすことができる堀ごたつ席。
重厚でありながらも落ち着いた雰囲気が心が和ませる、
和とモダンを融合させた空間になっております。